Brizganje plastike

Ponujamo brizganje izdelkov iz termoplastov za različna področja. Izkušnje na področju brizganja so garancija za vrhunsko kvaliteto, natančnost, kot tudi optimalen potek pri postopku proizvodnje. Brizganje izdelkov dopolnjujemo z montažo, sestavo in dotiskom.

S pomočjo tehnike injekcijskega brizganja plastike iz termoplastov vseh vrst in lastnosti izdelamo končni izdelek, ki je pisan na kožo specifičnim potrebam posameznih kupcev. Na področju brizganja plastike izdelujemo polizdelke in izdelke glede na želje naših naročnikov. Primarno smo usmerjeni na področje avtomobilske tehnike, ki je eno izmed področij, kjer je zahteva po natančnosti zelo velika.
Plastiko brizgamo iz naslednjih materialov: PA, POM, ABS, TPE, ASA, PC, PBT, PP, PE in PS.

Izdelki so namenjeni mnogim različnim področjem – plastični izdelki se uporabljajo v elektroindustriji, v avtomobilski industriji, na področju medicine, tehničnih izdelkov, bele tehnike, merilne tehnike, prehranske industrije, igralništvu ipd.

V brizgalnici imamo trenutno 9 novejših strojev Kraus Maffei z zapiralnimi silami do 130T ter 3 robote.

Izdelke iz plastičnih mas brizgamo kot končne izdelke, ter kot polizdelke, ki so dandanes zelo pogosti pri sestavah kompleksnejših izdelkov. Vsi procesi so nadzorovani, kar zagotavlja kontrolirano ponovljivost procesov. Odlikuje nas natančnost.

Prednosti:

  • najnovejši stroji za brizganje plastike
  • natančnost
  • kontrolirana ponovljivost procesa
  • minimalna količina odpadkov
  • možnost dodatnih storitev na enem mestu (montaža, sestava, tisk, pakiranje)

Dolgoletne izkušnje so garancija za vrhunsko kvaliteto, natančnost, kot tudi optimalen potek pri postopku proizvodnje. Brizganje izdelkov dopolnjujemo z montažo, sestavo in dotiskom, kot tudi s konstrukcijo in izdelavo orodja.