Sestava in montaža sklopov

Ponujamo najenostavnejše ročne montaže, montaže s pomočjo različnih naprav ter najzahtevnejše linijske montaže. Kose sestavimo in zmontiramo glede na želje kupca oz. skupaj najdemo rešitev. Zagotovimo lahko tudi popolno logistično oskrbo.
Z veseljem sodelujemo s kupci pri razvoju posameznih mehanskih sklopov, izdelke znamo razviti in kupcu ponuditi najboljše rešitve.

S pomočjo enostavnih priprav omogočamo ročno sestavo, vijačenje, “klik” sestavo … Ročne sestave se poslužujemo za manjše serije, kjer se investicija v avtomatske stroje ne izplača. Primerna je tudi za večje serije sestavov, ki jih ni mogoče robotizirati.​

Polavtomatsko/kompleksno sestavo se uporablja pri sestavi več delov oziroma komponent. Za spajanje posameznih delov med seboj se uporabljajo različni postopki in tehnike. Te so vijačenje, lepljenje, netanje, …​

S pomočjo namenskih strojev, ki imajo električni, pnevmatski ali drugi pogon, sestavljamo različne izdelke. Avtomatska sestava je namenjena za visok- serijske izdelke, ki prenesejo investicijo v namenske stroje. Z avtomatizacijo povečamo zagotavljanje kakovosti procesa sestave s senzorskimi in kontrolnimi sklopi.

Kdaj se obrniti na nas?  

  1. Kadar kot naročnik nimate lastnih montažnih kapacitet.
  2. Ko imate naprave, linije, ki za vaš proizvodnji proces niso (več) rentabilne. Lahko jih bodisi prevzamemo od vas bodisi novo izdelamo skupaj z vami.
  3. Imate naprave, ki se uporabljajo samo za manjše serije, le-te pa navadno prinašajo dodatne stroške (poraba prostora, nepotrebne menjave …).
  4. Enostavno ne želite izgubljati svojega časa z montažami in se raje posvetite svoji primarni panogi.
  5. Če določen izdelek, poleg sestave, potrebuje še operacije, kot so tisk, etiketiranje, brizganje in pakiranje.
  6. Ko imate povečan obseg dela, zaradi povečanja naročil, kadrovskih težav, širjenje lastne proizvodnje …
  7. Kadar imate idejo ali načrt za nov izdelek, vendar se s proizvodnjo / izdelavo le-tega ne želite ukvarjati.

Delo opravljamo po izjemno konkurenčni ceni. Jamčimo, da smo lahko cenejši od vaše lastne proizvodnje. Delo opravimo pravočasno in v dogovorjenih količinah. Zagotavljamo vam, da bomo z našim znanjem in izkušnjami, skupaj z vami poiskali najboljše rešitve.