Ko potrebujete pomoč, hitro skupaj najdemo rešitev do željenega cilja. Izberemo storitev, ki ustreza vašim potrebam in storitev izvedemo v najkrajšem možnem času.

Z našim procesom dela, ki temelji na individualnem pristopu rešujemo najzahtevnejše izzive strank v novem ali že utečenem proizvodnem procesu. Ves čas iščemo nove rešitve in zagotavljamo vam, da bomo z našim znanjem in izkušnjami za vas poiskali najboljše rešitve.

Stremimo k dolgoročnem sodelovanju za kar pa je potrebno več kot samo dober medsebojni odnos – prilagodljivost, razumevanje problemov in zahtev naročnika ter skupno reševanje je bistveno. 

Naše podjetje poskuša slediti najvišjim kakovostnim standardom. Prisotni smo na najzahtevnejših področjih industrije, kot sta avtomobilska in prehrambena industrija. Nastopamo kot ponudnik tiska, sestave komponent in kontrolinga ter dodelav izdelkov.

Na razpolago smo 365 dni v letu in ne pustimo vas čakati. Znanje, sposobnost, inovativnost, delavnost in iznajdljivost nam omogoča, da smo hitri in se vedno držimo dogovorjenih rokov. S fleksibilnimi rešitvami in detajlnim posvečanjem posameznemu projektu znamo upravičiti pričakovanja strank. Prav zaupanje za katero sta povod cena in kakovost opravljenih storitev je tisto, ki vodi k dolgoročnemu sodelovanju oz. da se stranke ob težavah vedno znova odločajo za nas.

Kontaktirajte nas:

Storitve

Tisk

Tampo tisk je ena izmed naših glavnih dejavnosti. Specializirani smo na področju avtomobilske industrije, ki spada med najbolj zahtevne industrije na področju tiska. Sitotisk je tehnika tiska, primerna za najrazličnejše materiale, največkrat za velike formate tiska.

100 % kontrole & dodelave

Izvajamo natančno kontrolo in dodelavo kakovosti v vseh fazah izdelave. Nudimo 100% kontrolo izdelkov in popravilo napak z uporabo ustreznih orodji. Storitev izvajamo v naši proizvodnji, na lokaciji stranke, dobavitelja ...

Sestava & montaža sklopov

Ponujamo najenostavnejše ročne montaže, montaže s pomočjo različnih naprav ter najzahtevnejše linijske montaže. Kose sestavimo in zmontiramo glede na želje kupca. Zagotovimo lahko tudi popolno logistično oskrbo.

Etiketiranje & deklariranje

Etiketa, natisnjena na material iz papirja, je najbolj razširjena vrsta etikete. Najdemo jo na skoraj vseh potrošniških izdelkih, od živil do zdravil, knjig, pisarniške opreme ter v drugih panogah, kjer etiketa zagotavlja označitev in sledljivost.

Pakiranje

Nudimo storitev ročnega in strojnega pakiranja vaših izdelkov v vrečke, kartone, termoskrčljive folije… Po dogovoru nudimo polnjenje izdelkov. Vse lahko tudi dotiskamo, etiketiramo, zložimo v končno embalažo ter prevzamemo in dostavimo na željeni naslov.

Brizganje plastike

Ponujamo brizganje izdelkov iz termoplastov za različna področja. Izkušnje na področju brizganja so garancija za vrhunsko kvaliteto, natančnost, kot tudi optimalen potek pri postopku proizvodnje. Brizganje izdelkov dopolnjujemo z montažo, sestavo in dotiskom.

Varjenje plastike

Ponujamo varjenje plastike s pomočjo pritiska na vročo teflonsko ploščo. Ta spoji dva sovpadajoča dela plastike. Tehnika se uporablja pri spajanju dveh polizdelkov v končni izdelek, pri podaljševanju cevi …

Logistika

Našim naročnikom poleg vseh ostalih storitev ponujamo tudi transport blaga. Poskrbimo torej za popolno logistično podporo.