Pakiranje

Nudimo storitev pakiranja vaših izdelkov, tako ročno ali strojno v vrečke, kartone, termoskrčljive folije… Po dogovoru nudimo polnjenje vaših izdelkov (tekočine, kosovno pakiranje). Vse lahko tudi dotiskamo, etiketiramo, zložimo v končno embalažo ter prevzamemo in dostavimo na željeni naslov.

Ponujamo vse vrste pakiranja na naši lokaciji. Se želite posvetiti le lastni proizvodnji produktov in bi radi pakiranje oddali zunanjemu partnerju?

Nudimo:

  • sekundarno pakiranje (prilaganje ali zamenjava navodil za uporabo) ter tudi prepakiranje celotnih izdelkov,
  • pakiranje promocijskih in darilnih setov,
  • pakiranje za spletne trgovine,
  • pakiranje v namensko embalažo, blistre …,
  • storitev je primerna tudi za manjša podjetja, ki se jim lastni nakup pakirnih strojev ne izplača, kljub temu pa bi želeli imeti profesionalno zapakiran izdelek …

Izdelke pakiramo tako ročno kot strojno v različne embalaže, katere izberemo skupaj z vami glede na vaše zahteve in želje. Po dogovoru izvajamo tudi storitve pakiranja v termo skrčljive folije, vakuumske folije, termo trake, polnjenje tekočin, pakiranje razsutih materialov … Spakirane izdelke predamo v lastno skladišče in po dogovoru poskrbimo tudi za logistiko in vaše izdelke dostavimo direktno do vašega kupca.